LET OP: DIT IS GEEN DATING WEBSITE!!

Nog maar gratis plekken vrij!!!

Wat kost Discretecontacten.nl?

Een volledig lidmaatschap op Discretecontacten.nl is gratis en 100% discreet en anoniem. Er zijn alleen kosten verbonden aan bepaalde opties en mogelijkheden die ervoor zorgen dat je sneller in contact komt met de persoon van jouw keuze. Bij Discretecontacten.nl betaal je alleen voor datgene wat je daadwerkelijk gebruikt, zonder dat je vast zit aan dure abonnementen.

Voor het versturen en lezen van berichten is zijn credits nodig. Betalen kan altijd per telefoon óf via de aanschaf van een bundel met een x-aantal credits.

Betalen via een bundel

Betalen via een bundel* is de voordeligste optie. Op je afschrift houden wij rekening met jouw privacy. Op het afschrift komt de vermelding "The Right Link" te staan.

De betaling voor een bundel kan met:

  • ideal iDEAL
  • click and buy Click & Buy
  • visa mastercard Creditcard
  • mastercash Bancontact / MrCash

De kosten van een bundel:

10 credits € 10,00 (€ 1,00 p.b.)
25 credits € 23,00 (€ 0,90 p.b.)
50 credits € 40,00 (€ 0,80 p.b.)
100 credits € 75,00 (€ 0,75 p.b.)
300 credits € 200,00 (€ 0,66 p.b.)

Betalen per telefoon

Wanneer je geen bundel vooraf wilt aanschaffen kun je ook betalen d.m.v. telefonische toegang. Ook bij deze betaalmethode is de vermelding op je specificatie volledig discreet.

Telefonisch betalen van 1 credit kost € 1,40 in Nederland en € 2,00 in België.

* Over transacties worden door onze Payment Service Provider transactiekosten berekend, wij berekenen de werkelijke transactiekosten door bij aanschaf van een bundel. Wij rekenen hiervoor € 0,50 bij elke betaling.